Arendal Tak og Vedlikehold - Bedriftsbeskjed
Produkter

Her er noen linker til noen av de produktene vi bruker til takrenovering.
Det finnes flere alternativer.
Men dette er anerkjente kvalitetsprodukter og de vi bruker mest av.

Alkorplan
Alkorplan
Belegg til svømmebassenger.
Isola Mestertekk
Isola Mestertekk
Isola Mestertekk er et ett lags takbelegg for skrå og flate tak. Dette takbelegget benyttes på alle vanlige underlag, både i varme, kompakte tak og luftede takkonstruksjoner. Velegnet til både nybygg og når det skal legges nytt tak.
Tekking med Alkorplan PVCfolie
Tekking med Alkorplan PVCfolie
Mekanisk festing: Skiver og skruer iht. godkjent spesifikasjon festes langs kanten av takfolien, gjennom isolasjonen og ned i underlaget. Det er ingen begrensning på takvinkel, og dette systemet kan brukes til nybygg eller renovering.

Skarpnes dobbelkrum
Skarpnes dobbelkrum
Edel sort

Nytt edel belegg gir:

Høyere glans
50% lengre varighet
Glattere overflate
Mindre groing
Oppgradert produkt uten pristillegg
UV-filter
Dette er den mest brukte.
Skarpnes enkelkrum
Skarpnes enkelkrum
Rød
RG12 Koboltsort glassert
RG12 Koboltsort glassert
Brente teglstein
Takplater
Takplater
Greie til bruk på tak med papp eller shingel på.
Taket får en ny look og fremstår som mye mer eksklusivt.
Grøvik takrenne
Grøvik takrenne
Grøvikrenna er et komplett takrennesystem som produseres av aluminium i fire varianter: T100, T120, T125 og T150. Den største, T150, brukes ved større takflater med stort nedslagsfelt, eller der det er langt mellom nedløpsrørene.

Alle fire typene kan leveres lakkert, dersom det er aktuelt med farge på renna. De forskjellige dimensjonene finnes i en rekke standardfarger på lager. Spesielle farger til prosjekter kan også leveres mot et tillegg i pris. Den ubehandla Grøvikrenna kan også males. Men aluminium trenger faktisk ingen overflatebehandling, da dette materialet selv bygger opp et beskyttende oksydbelegg mot korrosjon. Det er denne prosessen som etter noen år gir den matte, patinerte sølvfargen. I enkelte distrikt blir blank aluminium godkjent og foretrukket ved restaurering av gamle byggninger som hadde sinktakrenner tidligere. Ved kapping eller andre «sårskader», reparerer Grøvikrenna seg praktisk talt selv...!

Website Builder drives av  Vistaprint